in ,

DM online webshop – dm online rendelés itt

DM online webshop – dm online rendelés itt.

Szállítási és átvételi lehetőségek a dm Online Shopban

Szállítás

A dm Online Shopban megrendelt termékek kiszállítását Magyarország területére biztosítjuk. Megrendelésének postafiók címre vagy postahivatalba történő kézbesítésére sajnos nincs lehetőség.
Az Ön által választott címre való szállítás  (nem dm üzletbe kért rendelés) esetén a logisztikai partnerünk a SPRINTER futárszolgálat.

Karanténban lévő címekre történő szállítás:
Futárcégünk a karanténban tartózkodó megrendelők esetében egyedi intézkedéseket vezetett be, amelyről a következő oldalon tud tájékozódni:
COVID-19 megelőző intézkedések

Szállítási/átvételi lehetőségek

Ön a megrendelés során az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • a szállítást kérheti számlázási címére;
  • a szállítást kérheti a számlázási címétől eltérő címre;
  • a szállítást kérheti az itt felsorolt dm üzletekbe.
  • Expressz átvétel kedvenc dm üzletében

Szállítási díj

A házhozszállítás díja megrendelésenként 990 Ft (kilencszázkilencven forint), mely magába foglalja az általános forgalmi adót. Ha a megrendelés végösszege eléri a 15 000 Ft-ot (tizenötezer forintot), szállítási díj nem kerül felszámításra a regisztrált és a vásárlás során dm ügyfélfiókjába bejelentkezett vásárló részére. Abban az esetben, ha a megrendelés logisztikai vagy technikai okokból több csomagban kerül kiszállításra, egyszeri szállítási díjat számítunk fel.

A bejelentkezett vásárlók számára az Expressz átvétel díjtalan. A nem regisztrált vásárlók számára a szolgáltatás díja 399 Ft, függetlenül a megrendelés összegétől.

Szállítási idő

A csomag kiszállítását a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül e-mail útján visszaigazoljuk. A kiszállítás esetleges késedelméről szintén e-mailben tájékoztatjuk Önt.
A házhozszállításra a kiszállítás visszaigazolásától számított 1-2 munkanapon belül kerül sor.
Ha Ön dm üzletbe szállítást kért, az átvétel a kiválasztott dm üzletben a kiszállítás visszaigazolásától számított 4-5 munkanapon belül lehetséges.

Expressz átvétel esetén megrendelését maximum 1,5 órán belül átveheti a megjelölt boltban.
Amint a csomagját a kiválasztott boltban elkészítették, e-mailben értesítést kap és azonnal át is veheti.

Csomagkövetés

Ha a csomagot Ön által megadott címre kérte:

A kiszállítás megkezdéséről, valamint a szállítás esetleges késedelméről e-mailben tájékoztatjuk.
A csomag várható érkezéséről a SPRINTER futárszolgálat e-mailben és SMS-ben is értesíti Önt, mely tartalmazza a nyomon követéshez szükséges információkat.
Csomagját a fuvarlevélszám segítségével a Csomagkövetés menüpontban, továbbá a kiszállítás visszaigazolásáról szóló e-mailben található linken keresztül vagy a saját fiók „Rendeléseim” menüpontjában is nyomon követheti. Csomagjáról és a kiszállításról a fuvarlevélszám alapján a SPRINTER Ügyfélszolgálat révén is tájékozódhat.
Ha a csomag kézbesítése az első alkalommal sikertelen, a futárszolgálat a kézbesítést még egy alkalommal megkísérli.

Ha a csomagot egy Ön által kiválasztott dm üzletbe kérte:

Az átvételről küldünk Önnek egy e-mailt, hogy mikor veheti át a kiválasztott dm üzletben a csomagját. Ezt az e-mailt kinyomtatott vagy digitális formában (mobil készülékén felmutatva) kell magával hoznia a csomag átvételekor.

Átvehetem online megrendelésemet Expressz átvétellel az üzletekben?

Természetesen Expressz átvétellel még kényelmesebben, egyszerűbben és gyorsabban intézheti a bevásárlását. Rendelje meg a termékeket a dm.hu oldalon és válassza ki kedvenc üzletét, ahol átveheti az elkészült csomagját! Expressz átvétel esetén a megrendelését egyszerűen online kifizetheti, így nem veszít időt és az üzletben átveheti elkészült csomagját. (az üzletekben fizetésre nincs lehetőség)

A szállítási módok közül válassza ki az Expressz átvételt és az üzletkeresőben válassza ki kedvenc boltját!

Megrendelését maximum 1,5 órán belül átveheti a megjelölt üzletben.
Amint a csomagját a kiválasztott boltban elkészítették, e-mailben értesítést kap és azonnal át is veheti (max. 7 napon belül). Kérjük, hozza magával az értesítő e-mailt vagy személyi igazolványát az átvételhez!

Kérjük vegye figyelembe, hogy az Expressz átvételt kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe.

Tudjon meg többet az Expressz átvételről itt.

DM online webshop

dm online rendelés itt.

Szólj hozzá!

Penny plüss 2023 – Penny pontgyűjtő akció 2023 – infok itt!

ALDI legújabb akciós újság

ALDI – Mennyibe kerül a kiszállítás?