in

DM Lifebook 2020 – rendelés, info itt

Megérkezett a DM lifebook 2020.

Vásárold meg 2.999 Ft-ért a 2020-as dm Lifebookot! Az ajánlat 2019.10.31-től, a készlet erejéig érvényes a dm üzletekben.

A vadonatúj limitált kiadású Lifebookokba idén ősszel kedvelt európai városok költöztek. A rajzok egyedileg, kézzel festve készültek. Válassza ki az 5 különböző város közül a kedvencét!
Mint minden évben, most is igyekeztünk megújítani a tartalmat, így minden fontos eseményt, információt egy helyen tud rögzíteni, legyen szó akár munkáról vagy szabadidőről:

  • Töltse ki a személyes adatokat tartalmazó oldalt! Amennyiben elvesztené a határidőnaplót, annak megtalálója könnyedén vissza tudja juttatni Önnek!
  • A fontos dátumokat egyben egész évre vonatkozóan feljegyezheti, így áttekinthetővé válik az egész év.
  • Egy-egy hónap megtervezése mindig hasznos tud lenni. Nemcsak az eseményeket, az egyéb programokat tudja feljegyezni, hanem a havi célokat is akár. A napló tematikája a 2020-as évben az utazás köré épült, így minden hónapban egy-egy városhoz tippeket, érdekességeket gyűjtöttünk össze kedvcsinálónak az Ön számára.
  • A heti tervező és jegyzetoldalak kihagyhatatlan részét képezik egy határidőnaplónak. Feljegyezheti külön, kiemelten a fontos teendőket is.
  • A nagy vásárlásoknál is a segítségére lehetünk. Töltse ki a két oldalú kitéphető bevásárlólistát! Illetve, ha utazni támadna kedve készítettünk erre is egy külön oldalt, hogy a bőröndből se maradjon ki semmi.
  • Sok utazással kapcsolatos tervünk van, amely éveken keresztül terv marad, és a megvalósításra nem kerül sor. Ha készítünk egy listát, nagyobb eséllyel fogjuk megvalósítani ezeket a terveket. Írja össze Ön is a 2020-as évre vonatkozó utazási terveit! Az oldalon külön jelölheti a városok felsorolásánál, ahol már járt.
  • A matricás oldalakkal tovább színesítheti és egyedivé teheti a 2020-as határidőnaplóját, a hátsó mappafüles lap pedig egyéb jegyzeteknek vagy képeknek kialakított hasznos tárolója lehet.
Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea
Pepco legújabb akciós újság

Pepco karácsonyi akciók 2019 – íme a Pepco ünnepi ajánlatai

Penny Market – Jégvarázs plüssök, pontgyűjtés