dm Lifebook 2019 - itt tudsz hozzájutni

dm Lifebook 2019 – itt tudsz hozzájutni

Hirdetés

Megérkeztek a 2019-es dm Lifebookok az üzletekbe!

“Vásároljon legalább 5.000 Ft értékben, és 1.999 Ft-ért Öné lehet a 2019-es dm Lifebook!

Az ajánlat 2018.11.02-től, a készlet erejéig érvényes, kizárólag a dm üzletekben érhető el.
A vadonatúj limitált kiadású Lifebook idén ősszel virágos képi világot kapott, minden virágmotívum egyedileg, kézzel festve készült. Válassza ki a 12 különböző borító közül azt, amely leginkább Önhöz illik!” – áll a dm Lifebook 2019 ajánlójában.

dm határidőnapló 2019

Mint minden évben, most is igyekeztünk megújítani a beltartalmat, így minden fontos eseményt, információt egy helyen tud rögzíteni, legyen szó akár a munkáról, vagy a szabadidőről:

 • Töltse ki a személyes adatokat tartalmazó oldalt! Amennyiben elvesztené a határidőnaplót, annak megtalálója könnyedén vissza tudja juttatni Önnek!
 • A fontos dátumokat egyben egész évre vonatkozóan feljegyezheti, így áttekinthetővé válik az egész év. Ebben segítséget fog nyújtani nemcsak a 2019-es, de a 2020-as éves naptár is.
 • Egy-egy hónap megtervezése mindig hasznos tud lenni. Nemcsak az eseményeket, az egyéb programokat tudja feljegyezni, hanem a havi célokat, és megtakarítási terveket is. A napló tematikáját a 2019-es évben a természet uralja, így minden hónapban egy-egy hazai kirándulótippet is adunk Önnek, amelyet a naptárban található térképen be is tud jelölni, hogy milyen kirándulásokat sikerült már megvalósítani. Minden hónap végén pedig tehet egy összegzést az adott időszakról, melyhez egy színezhető esernyő lesz a segítségére! 😊
 • A heti tervező és jegyzetoldalak fontos részét képezik egy határidőnaplónak, néhány oldalra meglepetésként pedig egy-egy népi bölcsességet is elrejtettünk.
 • Szervezetünk számára nagyon fontos, hogy hogyan étkezünk. Bármilyen életmódot, diétát követ, hasznos lesz a minden hónaphoz elkészített menütervező. Segítségként ehhez egy-egy receptajánlást is nyújtunk. Hogy ne maradjon ki semmilyen hozzávaló, töltse ki a kitéphető bevásárlólistát!
 • Az órarendbe nem csak klasszikus iskolai órák rögzíthetőek, de akár egy edzéstervet is készíthet saját részre.
 • A szűrővizsgálatok nagyon fontos szerepet játszanak a betegségek megelőzésében,  amelyet gyakran hajlamosak vagyunk hanyagolni. Ebben fog segítségünkre lenni a szűrővizsgálatokra emlékeztető oldal.
 • Nemcsak a vizsgálatokat, de minden olyan dolgot, melyet ritkábban végzünk, hajlamosak vagyunk elfelejteni. Erre is készítettünk egy emlékeztető oldalt, hogy ne felejtsük el, mikor mentettük le utoljára a telefonunkról a képeket, vagy éppen mikor volt olajcsere az autónkban…
 • Év végén sokan összegezzük az adott évet, mi az, amit sikerült megvalósítanunk a terveinkből, milyen emlékezetes események voltak az évben. Ezeket akár hónapról hónapra fel is tudja írni A legjobb pillanataim 2019-ben oldalra, nagyon jó érzés lesz ennek a segítségével megtenni az összegzést!
 • Sok olyan tervünk van, amely éveken keresztül terv marad, és a megvalósításra nem kerül sor. Ha leírjuk, akkor talán nagyobb eséllyel fogjuk megvalósítani ezeket a terveket. Írja össze Ön is a bakancslistáját a 2019-es évre!
 • A matricás oldalakkal tovább színesítheti és egyedivé teheti a 2019-es határidőnaplóját, a hátsó mappafüles lap pedig egyéb jegyzeteknek vagy képeknek kialakított hasznos tárolója lehet.
 • És végül, de nem utolsó sorban ültesse el tavasszal a mellékelt porcsinrózsa virágmagokat a kertben, vagy az erkélyen a balkonládában.

Kellemes tervezést kívánunk Önnek a 2019-es évre! – áll a dm Lifebook 2019-ot bevezető anyagban.

Facebook Comments
Hirdetés