in

Debrecen kártya igénylése – infok itt!

Debrecen kártya igénylése – infok itt!

KI IGÉNYELHET VÁROSKÁRTYÁT?
Az a 3. életévét betöltött, debreceni lakóhellyel (állandó lakcímmel) rendelkező személy igényelhet Városkártyát, aki rendelkezik érvényes személyazonosító igazolvánnyal.

16 éves kor alatti vagy cselekvőképtelen személy részére csak a törvényes képviselő jelenlétében lehetséges Városkártya igénylés.

HOL ÉS HOGYAN IGÉNYELHETEK VÁROSKÁRTYÁT?
A Városkártya igénylése kizárólag személyesen, érvényes személyazonosító igazolvány és érvényes, debreceni állandó lakcímet tartalmazó lakcímkártya birtokában történhet a Kártyakibocsátó pontokon. Az Igénylő adatai ezen iratok alapján kerülnek rögzítésre az igénylő adatlapon.

MENNYIBE KERÜL EGY VÁROSKÁRTYA?
A Városkártya kiváltásának költsége 1.000 Ft/kártya, melyet kiváltáskor a helyszínen (Kártyakibocsátás helyszíne) kell megfizetni.
A Kártyakibocsátó pontok listáját lásd ITT.

NÉVRE SZÓL A VÁROSKÁRTYA VAGY ÁTRUHÁZHATÓ MÁSRA?
A Városkártya névre szóló, másra nem ruházható át.

HOL ÉS MIKOR VEHETEM ÁT A VÁROSKÁRTYÁT ÉS MIKORTÓL HASZNÁLHATOM?
A Városkártya az igénylés és kiállítás helyszínén, a Városkártya igénylő adatlap kitöltését és aláírását, valamint a kártyadíj megfizetését követően azonnal átvehető. A Városkártya annak átvételétől aktív és felhasználható.

HOL ÉS HOGYAN HASZNÁLHATOM A VÁROSKÁRTYÁMAT?
A Városkártya az Elfogadóhelyek által kínált szolgáltatások, előnyök és kedvezmények igénybevételére jogosít, melyeket a Városkártya felmutatásával, szükség esetén átadásával lehet igényelni.

Az elfogadóhelyek és kedvezmények listáját lásd ITT.

Bővebb: Debrecen kártya igénylése

Szólj hozzá!

Fotóelőhívás a Rossmann üzletekben

Egyképes kvíz 23. – Csak a memóriádra lesz szükség!

...