in

Csonka András: “sok rossz példát láttam magam előtt”

Kirobbanó formába hozták a színész, mégpedig egy rendhagyó emberkísérlet során. Csonka András örömmel vett részt a T-kódkutatócsoport kísérletében, ahol a baktövis gyógynövény öregedésgátló hatásait vizsgálták az emberi szervezetre. A három hónapos tesztidő után mindhárom híresség elégedetten nézett tükörbe, fittebbnek, fiatalabbnak és kisimultabbnak érezték magukat. Most elárulják a titkukat.

A magyar fejlesztők tizennégy hónappal ezelőtt kezdtek “titkos kutatásba”, céljuk az volt, hogy találjanak egy növényt, majd annak felhasználásával kifejlesszenek egy hatóanyag-kombinációt, melynek segítségével a szervezet egyidejűleg támogatható kívülről és belülről a bőr öregedésének lassítását segítő, kizárólag növényekből nyert hatóanyagokkal, emellett hatékonyan vehetik fel a harcot az egészségkárosító folyamatokkal is.

A kutatók vezetője Dr. Székács Béla nemzetközileg is elismert gerontológus volt, aki négy évtizede az öregedés folyamatait és annak lassítását, a hibás működésből adódó folyamatok visszafordítását kutatja.

Csonka András betöltötte az ötvenet, de ügyel arra, hogy fiatalos maradjon. “Hiú ember vagyok, de a munkámból adódóan ez nem is meglepő. Szerencsés vagyok, hogy rám talált Székács professzor, mert így jóval fiatalabbnak néztek a valós koromnál. Nem szeretnék hamar megöregedni, a plasztikai műtétektől tartok, sok rossz példát láttam magam előtt, nem is feküdnék szívesen kés alá” – mondta el a színész, akiről köztudott, hogy megrögzött hipochonder.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Csonka András megmutatta új szerzeményét