in

Csirkemell egy kis csavarral a Meki®-ben! Honey Holly és Honey Helga megérkezett

Csirkemell egy kis csavarral a Meki®-ben! Honey Helga megérkezett

Honey Holly és Honey Helga nem viccel, ha konyhaművészetről van szó: a kívül ropogós, belül omlós csirkemell, az illatos zöldségek és a mézes-mustáros szósz találkozása egy új dinemzióba repít.

Honey Holly

A lelkes ínyenc, aki csavart visz az otthon ízeibe. Számára a hétvégi piacozás maga a kaland, hiszen minden fogás, minden összetevő egy újabb lehetőséget tartogat számára.

A csirkemellet is nagy szakértelemmel készíti, hogy a ropogós bunda alatt szaftos maradhasson a hússzelet. Persze az illatos zöldségek sem maradhatnak ki a koncepcióból a paradicsom és a rukkolás saláta képében. Egy igazi séf tudja, hogy nincs jó burger tökéletes szósz nélkül, úgyhogy az ellentétek tökéletes egyensúlyozásával készíti el a méz és a mustár bársonyos kombinációját.

Honey Helga

Te is imádsz kísérletezni? Akkor Maestro Honey Helgát imádni fogod!

Ez a különleges wrap egyszerre idézi meg az otthon ízeit a fűszeres panírba rejtett, omlós csirkemell és az illatos zöldségek kombinációjával.

Mielőtt azonban elkényelmesednél, egy váratlan dimenziót nyit meg előtted a bazsalikomos-aszalt paradicsomos tortilla, a Masdaam sajt és a mézes-mustáros szósz.

Bővebb: Honey Holly és Honey Helga

Szólj hozzá!

OTP SZÉP kártya – Egyenleg lekérdezés, elfogadóhely kereső, kártyaletiltás

Dreher 24 nyereményjáték 2022 – a játék július 26-ig tart