in

Celebrandi 2023 RTL Klub 11. rész videa – nézd vissza online

Celebrandi 2023 RTL Klub 11. rész videa – nézd vissza online

Indul a Celebrandi! – A Puskás-Dallos házaspár és Balázs Andrea segíti a celebeket a pártalálásban!

Híresek, sikeresek, ünnepeltek… és szinglik. Ők azok a celebek, akik július 24-től minden hétköznap 20:10-től az RTL Celebrandi című műsorában szeretnék megtalálni a párjukat. Nekik sem árt a szerelmi tanácsadás, ezt pedig a Puskás-Dallos Randiügynökség szolgáltatja a számukra, amelynek szenzációs recepciósa Balázs Andrea.

Az már tudható, hogy ki az a nyolc híresség, akik július 24-től az RTL Celebrandi (gyártó: Paprika Studios) című párkereső műsorában keresik az igazit. Bogdányi Titanilla, Danics Dóra, Jázmin Viktória, Schumacher Vanda, Frohner Fecó, Köcse György, Lukács Miki és Papp Zsombor remélik, hogy a realityben megtalálják civil párjukat. A randizás nem egyszerű műfaj, még a celebek számára sem.

Celebrandi 2023 RTL Klub résztvevők

Schumacher Vanda
Papp Zsombor

Lukács Miki
Köcse György

Jázmin Viktória
Frohner Fecó

Danics Dóra
Bogdányi Titanilla

Ahhoz, hogy eligazodjanak a kalandokkal, fordulatokkal teli, szövevényes párkapcsolati világban a Puskás-Dallos Randiügynökségtől, Puskás Petitől és Dallos Bogitól kapnak segítséget. Az első gyermekük érkezését váró házaspár hatalmas lendülettel vág bele a feladatba, hogy tanácsaikkal, ötleteikkel támogassák a celebeket, hogy rátaláljanak arra az ösvényre, ami a szerelemhez vezet.

Ebben szenzációs partnerük is van, mégpedig Balázs Andrea, az ügynökség recepciósa, aki biztos támasza az érzelmi hullámvasútra felülő hírességeknek, akik bármikor fordulnak hozzá is, ha biztatásra, egy ölelésre, vagy éppen közös nevetésre vágynak.

A boldogság bárkire, bármikor rátalálhat. A celebek is ugyanúgy vágynak a szerelemre, mint civil társaik. Hogy megtalálják-e az igazit, az kiderül a Celebrandi című párkereső műsorból július 24-től minden hétköznap 20:10-től az RTL-en.

A műsor epizódjai az RTL+ streaming felületen tekinthetők meg a televíziós premiert követően.

Az epizód egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Nézd vissza itt – aCelebrandi 2023 RTL Klub 11. rész

The post Celebrandi 2023 RTL Klub 11. rész videa – nézd vissza online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

BioTechUSA üzletek – BioTechUSA boltok listája

Celebrandi 2023 RTL Klub 12. rész videa – nézd vissza online