in

CBA – Fontos közlemény

Fontos közlemény – kezdte a CBA szeptember 22-én.

“A Palóc Nagykereskedelmi Kft. többszöri jelzésünk ellenére sem tett eleget a szerződéses kötelezettségeinek, így kénytelenek voltunk kezdeményezni a velük kötött franchise szerződésünk felmondását, intézkedni a CBA rendszeréből történő kizárásukról.

(A CBA franchise rendszerben működő hálózat, melyben a névhasználatra jogosult tagvállalatok önállóan üzemeltetik üzleteiket, saját gazdálkodást folytatnak, működésükről a szerződéses kötelezettségeiken túlmenően önállóan döntenek.)” – folytatódik a tájékoztató.

Nem jogosultak

“A Palóc Nagykereskedelmi Kft. a hálózatunkból való kiválásukkal a névhasználatra sem jogosultak, ennek megfelelően köteleztük őket arra is, hogy a CBA, illetve a Príma logókat távolítsák el az üzleteikről.

A korábbi partner által üzemeltetett 80 egység a saját bérleménye vagy tulajdona, így azok további működésébe beleszólási joga a CBA központnak nincsen, jövőbeni megvásárlásukra, üzemeltetésükre nincs módunk.

Fontosnak tartjuk, hogy a lehetőségünkhöz képest maximális segítséget nyújtsunk a nehéz helyzetbe került dolgozóknak, ennek keretében munkalehetőséget kínálunk a hálózat egyéb üzleteiben a számukra. Továbbá a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetével együttműködve jogi segítséget is felajánlunk mindnyájuk számára.””tették hozzá.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

CBA, Prima és TESCO akció: Szereted a joghurtot?

Deichmann: “Új szolgáltatással bővültünk”