Black Friday 2018 – adunk 5 nagyszerű tippet, amire figyelj az akcióesőben

Hirdetés

Gigantikus leárazások várhatók november 24-én.

Idén is megtartják a magyarországi üzletek az úgynevezett Black Friday nevű akciót. Ez azt jelenti, hogy a kezdeményezésben résztvevő üzletek óriási kedvezményekkel várják a vásárlókat, hogy egyrészt a várhatóan hatalmas forgalom által növeljék a profitjukat, másrészt pedig a vevők is értékesebb ajándékkal lephessék meg karácsonykor a szeretteiket és barátaikat. Összeállításunkban felsorolunk néhány jó tanácsot, melyek segítségével még hatékonyabban élhetnek a lehetőségekkel.

– Igen! Tudjuk. Az akár 70-80 százaléknyit is elérő kedvezmények láttán könnyen kísértébe eshetünk, és pillanatok alatt elverhetjük a havi fizetésünket. Éppen ezért esszenciális fontosságú, hogy előre meghatározzuk, mennyit szeretnénk költeni. Még jobb,m ha csak készpénzt viszünk magunkkal, hogy esélyünk se legyen a keretet túllépni

– Mielőtt útnak indulunk, nézzünk körül az interneten! Döntsük el előre, mit szeretnénk vásárolni, legyen szó műszaki cikkekről, hűtőgépről, tabletről, okostelefonról! Hasonlítsuk össze több áruház árajénlatét! Higgyék el, két kereskedelmi egység ára között olykor több ezer, vagy akár több tízezere forintos eltérés is lehet! Ugye, nem mindegy! Ne dőljünk be a “kihagyhatatlan akciót” sugalló hirdetéseknek se! Legyünk okosak”

– Ha nem vagyunk benne ezer százalékig biztosak, hogy képesek leszünk törleszteni a részleteket, ne vásároljunk semmit hitelre! Akármennyire is kedvezőnek tűnik egy ajánlat! A végrehajtók nem viccelnek, ha kiderül, hogy fizetésképtelenek vagyunk!

– Érdemes ebben az időszakban nem azonnal kidobni a postaládánkban talált szórólapokat. Előfordulhat, hogy valóban kedvező ajánlatot kapunk.

– Iratkozzunk fel az üzletek hírleveleire, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy a reménybeli vevőket mailen is értesítik az akciókról!

– Ne mulasszunk el utánan ézni a kiválasztott műszaki cikkeknek jó előre! Az internetes fórumokon, illetve a terméktezstelésekre szakosodott portálokon is tájékozódhatunk, hogy egy telefon, egy gűztűzhely, vagy egy robotgép valóban jól használható-e.

– Amit lehet, vásároljunk meg az interneten! Az üzletekben garantáltan órisái tömeg gyűlik össze, és egyáltalán nem lehetünk benne biztosak, hogy nekünk is jut a kinézett űruból, ráadásul kétságes, hogy kedvünk lesz-e több órát sorban állni a pénztárnál és a vevőszolgálatnál is.

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat

Watch Dragon ball super