Black Friday 2018 a Kika áruházakban – mutatjuk a kedvezményt.

Black Friday 2018 a Kika áruházakban – mutatjuk a kedvezményt

Hirdetés

: Black Friday 2018 a Kika áruházakban – Fekete Péntek 2018 Kikamutatjuk a kedvezményt.

“Black Friday a kikában! November 23-án, pénteken 18:00 és 22:00 óra között minden termékre 11% kedvezmény jár. A megfelelő termékek kiválasztásában szakértő kollégáink szívesen segítenek!” – közölte a kika.

Mi a Black Friday?

A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.

A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-29. közé esik.

Magyarországon 2013-ban indult

Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-án tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Tehát Black Friday a Kika áruházakban november 23-án 18 órától 22 óráig tart.

“A weboldalon feltüntetett árak a kedvezményt már tartalmazzák, áruházainkban pedig tanácsadó kollégáink adnak bővebb információt. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, nem érvényes az elektromos konyhai- és háztartási gépekre, a karácsonyi világításra, az áruházakban kínált szolgáltatásokra (szállítás, szerelés), étteremben, kávézóban, gyermekmegőrzőben, a „Szuper ár“-ral megjelölt termékekre és kika ajándékkártya vásárlása esetén. “ – tették hozzá.

Még info a Kika Black Friday 2018-ról.

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat