in , ,

Black Friday 2017 – az Emag idén sem marad ki a Fekete Péntekből

Black Friday 2017 – az Emag idén sem marad ki a Fekete Péntekből.

Íme az Emag Black Friday közleménye.

„A Black Friday az év legjelentősebb vásárlási eseményévé nőtte ki magát az évek során. Elnevezése az Egyesült Államokból ered, ahol már néhány évtizede a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelzi. A vásárlási láz napján az átlagon felüli árkedvezmények tömegesen vonzzák az embereket az üzletekbe, hiszen mindenki a legjobb áron szeretné megszerezni a kiszemelt termékeket.

Magyarországon már negyedszerre rendezzük meg ezt a fontos vásárlói eseményt és a korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is kiemelt figyelemmel készülünk a Black Friday promóciónkra! Legjobb akcióinkkal, hatalmas kedvezményekkel és meglepetésekkel fogjuk Önt várni ezen a kiemelt napon!

Mikor lesz a „nagy nap”? Még nem árulhatjuk el, de hamarosan ki fog derülni…

Addig is jöjjön pár érdekesség a tavalyi nagysikerű eMAG Black Friday-ről!

2016-ban soha nem látott csúcsforgalom volt az oldalon: 2,1 millióan látogattak el weboldalunkra, ebből közel 50% a mobilalkalmazásból érkezett. Az egy időben ajánlatokat böngészők száma elérte a 170 ezres felhasználószámot. Továbbá 315 ezer terméket rendeltek meg az online vásárlók és ezzel 5,3 milliárd forintos bevételt generáltak. Büszkén állíthatjuk, hogy új rekord született a 2016-os évhez képest, hiszen majdnem megdupláztuk a tavalyi akció eredményeit – mindezt egyetlen egy napon!

Az óriási érdeklődés és forgalom ellenére a weboldal végig zökkenőmentesen tudott működni.

Milyen termékeket kerestek a legtöbben? A legnépszerűbb termékkategóriák a háztartási cikkek, játékok, háztartási kisgépek, szépségápolási cikkek és telefonok voltak. Kíváncsian várjuk, hogy idén is ugyanezeket a termékeket keresik majd a legtöbben, vagy esetleg más kategóriák lesznek a befutók…?

A számok és eredmények azt mutatják, hogy a magyar vásárlók egyre jobban felismerik és kihasználják az online vásárlásban rejlő előnyöket. Könnyen, kényelmesen és gyorsan megrendelhetik a kívánt termékeket, akár otthonról vagy mobileszközeikről, ezzel időt és pénzt is megtakarítanak.

Mi már hetek óta nagyon izgatottan készülünk és várjuk az idei Black Friday-t! Készüljön fel velünk Ön is, nézzen szét és találja meg kedvenc termékeit már most, hogy a nagy napon elsőként vásárolja meg azokat! Addig is jó böngészést kívánunk!”

Időközben kiderül Black Friday 2017 az Emagon november 24-én lesz.

Szólj hozzá!

Black Friday a Lidl-ben – mutatjuk az ajánlatokat

Black Friday a Rossmann üzletekben – ilyen akcióval készülnek