in

Bejelentették! Az IKEA ekkor nyit újra először vasárnap

A törvényi lehetőségek értelmében és vásárlók visszajelzései alapján az IKEA azt a döntést hozta, hogy 2016. május 22-től 9 és 21 óra között várja látogatóit az áruházaiban, a hét minden napján.

Az IKEA célja továbbra is az, hogy a lehető legkényelmesebb vásárlási élményt biztosítsa az emberek többsége számára. Alaposan megvizsgálva a lehetőségeket és a törvény előírásait, az IKEA 2016. május 22-étől kezdve 9 és 21 óra között tartja nyitva budapesti és budaörsi áruházait.

„Azért esett erre a dátumra a választás, hogy a munka törvénykönyvében meghatározott módon, időben értesíthessük munkatársainkat, valamint hogy minden érintett felkészülhessen a változásokra. Ehhez kapcsolódva a korábban érvényben lévő összes körülményt visszaállítjuk, beleértve a munkatársak munkavégzéshez kapcsolódó pótlékait is” – mondta Varga-Nagy Eszter, az IKEA PR-vezetője.

A vásárlók az első vasárnapi nyitás napjáig, május 21-ig, a jelenleg érvényben lévő, 9 és 22 óra közötti nyitvatartás szerint látogathatják a budapesti és budaörsi áruházat, hétfőtől szombatig.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Vasárnapi nyitvatartás – a Decathlon új információt közölt

Vasárnapi nyitvatartás – a Media Markt döntött