in

Az Ikea fontos közleménye – ezt a terméket visszahívják

Az IKEA arra kéri a vásárlóit, hogy aki korábban LATTJO denevérköpenyt vásárolt, tegye el azt a gyermekek elöl, és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol a vételár teljes összegét visszakapja.

Az IKEA visszahívja a LATTJO denevérköpenyt, miután három esetet is jelentettek, amikor a gyermekek nyakán zúzódások és horzsolások jelentkeztek a LATTJO denevérköpenyek használata közben. A köpeny a gyermekek nyakára szorult, emiatt pedig nem lehetett elég könnyen levenni.

Egyetlen esetben sem volt szükség orvosi beavatkozásra, de fulladás és sérülések kockázata miatt az IKEA elővigyázatossági lépésként visszahívja a terméket.

A LATTJO denevérköpenyek 2015 novembere óta vannak forgalomban az IKEA valamennyi piacán, kivéve Oroszországot és Indonéziát.

A LATTJO denevérköpenyt bármelyik IKEA áruházba visszavesszük, és a vételár teljes összege visszaadjuk. A teljes pénzvisszafizetéshez nincs szükség a vásárlást igazoló nyugta bemutatására.

További információért látogass el a www.IKEA.hu weboldalra, vagy hívd a központi információs vonalunkat a 06-1-460-31-60-as telefonszámon.

Az IKEA elnézést kér az esetlegesen okozott kellemetlenségekért.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Szépségbolt akciók – érdemes benézni

NAV: még mindig található egyszerű megoldás az szja bevallására