in

Az IKEA bejelentette: nagy esemény jön május 31-én

A bútorlánc már keresi az új munkatársakat a harmadik magyarországi áruházába, és kiderült az is, hogy május végén indul a harmadi Ikea magyarországi áruház építése.

Az Ikea a május 31-én tartja a harmadik magyarországi áruház alapkőletételi ünnepéségét.. Ahogy azt korábban a Mindenár.hu is megírta, a várhatóan jövő tavasszal megnyíló harmadik magyar Ikea a soroksári Auchan mellett kap helyet.

Az áruháznak helyet adó ingatlan tulajdoni lapja és a telekeladásról szóló dokumentumok szerint több mint 37 ezer négyzetméter nettó alapterületű áruházat kíván építeni az Ikea. A bútorlánc honlapján a két meglévő áruház (a budaörsi és az Örs vezér téri) 20 ezer, illetve 26 ezer négyzetméteres, vagyis – feltéve, hogy összevethetők a közölt négyzetméterek – ez majdnem kétszer akkora lesz, mint a budaörsi.

Közben az Ikea megkezdte a munkatársak toborzását is – számolt be a hvg.hu. A részben magyar, részben angol nyelvű álláshirdetésekben többek között értékesítői, marketinges, logisztikai, vevőszolgálati, biztonsági és éttermi posztokra keresnek embereket, akár nyári vagy őszi kezdéssel.

Szólj hozzá!

A parfüm, ami nyári záporként hat viselőjére

Lidl akció – ajánlatok június 6-tól