in

Az IKEA bejelentette: nagy esemény jön május 31-én

A bútorlánc már keresi az új munkatársakat a harmadik magyarországi áruházába, és kiderült az is, hogy május végén indul a harmadi Ikea magyarországi áruház építése.

Az Ikea a május 31-én tartja a harmadik magyarországi áruház alapkőletételi ünnepéségét.. Ahogy azt korábban a Mindenár.hu is megírta, a várhatóan jövő tavasszal megnyíló harmadik magyar Ikea a soroksári Auchan mellett kap helyet.

Az áruháznak helyet adó ingatlan tulajdoni lapja és a telekeladásról szóló dokumentumok szerint több mint 37 ezer négyzetméter nettó alapterületű áruházat kíván építeni az Ikea. A bútorlánc honlapján a két meglévő áruház (a budaörsi és az Örs vezér téri) 20 ezer, illetve 26 ezer négyzetméteres, vagyis – feltéve, hogy összevethetők a közölt négyzetméterek – ez majdnem kétszer akkora lesz, mint a budaörsi.

Közben az Ikea megkezdte a munkatársak toborzását is – számolt be a hvg.hu. A részben magyar, részben angol nyelvű álláshirdetésekben többek között értékesítői, marketinges, logisztikai, vevőszolgálati, biztonsági és éttermi posztokra keresnek embereket, akár nyári vagy őszi kezdéssel.

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

A parfüm, ami nyári záporként hat viselőjére

Lidl akció – ajánlatok június 6-tól