Auchan Black Friday 2017 – sok akció lesz az idei Fekete Pénteken

Hirdetés

Auchan Black Friday 2017 – sok akció lesz az idei Fekete Pénteken az Auchan áruházakban.

Az biztos, hogy lesz Black Friday akció az Auchanban, méghozzá november 23-26. között, de hogy konkrétan mely termékekre vonatkoznak az ajánlatok, az november 20-án derült ki.

Mi a Black Friday?

A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete.

A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-29. közé esik.

Magyarországon 2013-ban indult

Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-án tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Fekete Péntek bejelentések 2017. november 20-án

“20-50%-os kedvezmények az Auchan áruházakban! A Black Friday nálunk november 23-26-ig tart. Az akciós termékeket november 20-án felfedjük.” – közölt az Auchan a Fekete Péntek 2017 kapcsán.

Az akciókban az alábbi kategóriákból kerülnek be termékek: háztartásigép, laptop, notebook, játékkonzol, szórakoztató, elektronika, telefon és tablet.

Az ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Vásárlónként 1 db termék vásárolható meg.

Hirdetés

“Az akciós áruhitel konstrukciókat kizárólag Auchan kártyával rendelkező vásárlók vehetik igénybe, vagy azok, akiknek Auchan kártya igénylése pozitív elbírálásban részesül.” – tették hozzá az ajánlathoz.

Íme az ajánlatok.

Hirdetés

Várjuk a hozzászólásodat

Watch Dragon ball super