in

Árklub akciós újság – nézd meg az aktuális ajánlatokat

Hirdetés

Árklub akciós újság – nézd meg az aktuális ajánlatokat.

“Nagykereskedésünk 1994-óta működik. Profilja elsősorban illatszerek, háztartási vegyi- és papíráruk, édességek és egyéb élelmiszerek nagykereskedelmi értékesítése. Szinte minden jól ismert márka megtalálható nálunk, és több olyan márkát és termékcsaládot kínálunk, amelyeknek cégünk a kiemelt magyarországi forgalmazója.

A választékunkban található termékeket budapesti C+C raktáráruházunkban személyesen tudják megvásárolni viszonteladó partnereink, vagy megrendelés alapján kiszállítást is vállalunk az ország egész területén.

A C+C raktáráruházunk Budapesten, a XI. kerületben, a Budafoki út 111-113. alatt hétköznapokon 8-17 óra között várja a kedves vásárlókat. Elérhetőségeink.

A megrendelések összeállítását területi képviselőink és vevőszolgálati munkatársaink segítik. Rendelését leadhatja telefonon, faxon, vagy e-mailben, illetve személyesen, valamint regisztrált partnereink a weboldalunkon is.
Választékunkról a havonta megjelenő akciós kiadványunk ad ízelítőt, mely honlapunkon is megtekinthető. Katalógusunk.

Árklub kft vadász

Az Árklub kft a Vadász termékek széles választékát kínálja

Árklub akciós újság
Érvényesség: 2020-07-01 – 2020-07-31

Klikk a képre és töltsd le a katalógust.

Árklub kft állás

“Jelenleg nincs meghirdetett állásajánlatunk. Kérjük látogasson el rendszeresen oldalunkra, hogy elsőként értesüljön az új hirdetésekről.”

Árklub nyitvatartás

Szólj hozzá!

Alphazoo üzletek listája

Legújabb Best Byte akciók – akciós újság letöltése