in

Alza Mexikói út Budapesten – infok itt

Alza Budapesten – infok itt.

Bővebb – Alza Mexikói út

Budapest XIV. – Mexikói út 15-17.
Problémamentes kiszállítás
Hétvégén is nyitva
Iparterület

Szállítási költség
600 Ft tól

Bővebb – Alza Mexikói út

Az Alza.hu egyik üzlete Budapesten, a XIV. kerületben található a Mexikói út 15-17. szám alatt. Ez az Alza áruházban lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy személyesen is átvegyék a megrendelt termékeiket, valamint kényelmes és problémamentes kiszállítást kínál.

Néhány fontos információ az Alza üzletről Budapesten:

  1. Cím: Az Alza.hu üzlete a következő címen található: Budapest, XIV. kerület, Mexikói út 15-17.
  2. Problémamentes kiszállítás: Az Alza.hu arra törekszik, hogy a vásárlóknak problémamentes és gyors kiszállítást biztosítson. A rendeléseket megbízható futárszolgálattal szállítják ki, így a vásárlók a megadott szállítási időben fogják megkapni a megrendelt árut.
  3. Hétvégén is nyitva: Az Alza üzlete hétvégén is nyitva tart, ami lehetővé teszi, hogy a vásárlók akár a hétvégi napokon is személyesen átvegyék a termékeiket, vagy vásároljanak az üzletben.
  4. Iparterületen található: Az Alza.hu üzlete iparterületen található, ami azt jelenti, hogy általában olyan helyen helyezkedik el, ahol könnyen megközelíthető gépjárművel és biztosított a parkolási lehetőség.
  5. Szállítási költség: Az Alza.hu webáruházban a szállítási költség általában attól függ, hogy milyen típusú terméket rendelsz, valamint a szállítás milyen mértékű és sürgős. Általában a szállítási költség a vásárlóknak a kosárban látható, mielőtt a megrendelést véglegesítenék, így könnyedén áttekinthetőek a szállítási díjak.

A fent említett információk a tudásom utolsó frissítésének időpontjában, 2021 szeptemberében állnak rendelkezésre. Kérlek, hogy mielőtt ellátogatsz az Alza.hu üzletébe Budapesten, ellenőrizd az üzlet pontos nyitvatartási idejét és a legfrissebb információkat a címről és a szállítási költségről az Alza.hu weboldalán vagy az ügyfélszolgálaton keresztül.

Bővebb – Alza Mexikói út

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Xiaomi elektromos roller online rendelés, árak, képek, infok

Alza bolthálózat nyitvatartás – infok itt!