in

Alza.hu kompenzáció – neked jár a 3000 foritn kedvezmény? Klikk és nézd meg!

Alza.hu kompenzáció – neked jár a 3000 foritn kedvezmény? Klikk és nézd meg!

“Vásárlóink kompenzálása a GVH VJ/16/2020. sz. eljárása keretében 3000 Ft kedvezmény 10 000 Ft feletti vásárlás esetén

A kompenzációt és arra vonatkozó tájékoztatásokat az Alza GVH által nem megfelelőnek talált tájékoztatási gyakorlatának ellentételezéseként nyújtja.”

“Az Alza számára, mint ahogyan minden jogkövető cég számára kiemelten fontos a fogyasztók jogainak maradéktalan tiszteletben tartása. Ezért arra szeretnénk bíztatni, hogy amikor online vásárolsz, dönts tudatosan, nézz körül és válogass a webáruházak ajánlatai közül. Döntésed során vegyél figyelembe több szempontot is (ilyen például a termék ára, minősége, elérhetősége, a kiszállítás ára és feltételei), és megfontoltan, külső, kereskedői befolyástól mentesen mérlegeld, hogy számodra melyik kereskedő melyik terméke a legmegfelelőbb az adott célra.”

“Nagyra értékeljük a bizalmadat, és nagyon szeretnénk, hogy körültekintő tájékozódást követően továbbra is az Alza.hu elégedett vásárlóinak körében üdvözölhessünk, ahol termékek ezrei közül válogathatsz, a vásárlás folyamata gyors, kényelmes és egyszerű. A kedvezménykódot valamennyi ügyfelünknek elküldtük, aki 2019 folyamán webáruházunkban vásárolt.” – közölte az az Alza

Bpvebb – Alza.hu kompenzáció

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Alensa akció – hatalmas kedvezmények a világszínvonalú napszemüvegekre!

Heavenuts.hu – olcsó szállítás a kis rendelést leadók számára!