in ,

Akkuk.hu – széles választék, vonzó árak

Akkuk.hu – Pontos és gyors szállítással, minőségi termékeink széles választékával és vonzó áraikkal téged is szeretnének meggyőzni.

Márkás akkumulátor gyártók termékei hatalmas választékban, csúcs áron! Akkumulátor, elem, töltő és tartozékok egy helyen. Akár regisztráció nélkül is rendelhet online! Szállítás GLS futárral vagy Pick Pack csomagpontra, de személyesen is átveheti rendelését üzletükben.

Szállítás 590 Ft-tól vagy akár ingyen!

Fizetési lehetőségek: utánvétel, átutalás, bankkártya, Paypal

Akkuk.hu által forgalmazott akkumulátorokat a Távol-Keleten gyártják, és minőségi cellával készülnek (általában Sanyo, Panasonic, Samsung, GP). Kérdések, hivatalos ajánlatkérések esetén is készséggel állnak rendelkezésedre.

Partnerük a német GISEKE cég egy 1990 óta működő vállalat, amely mind a kiskereskedelmet, mind a nagykereskedelmet ellátja eredeti és utángyártott magas minőségű akkumulátorokkal, elemekkel, töltőkkel és kiegészítőkkel Németországban, valamint Európában. 2005-ben az Akkukirály Kis- és Nagykereskedés kezdte meg a hazai forgalmazást, majd 2006. októberétől az Akkuk.hu KFT. vette át a magyarországi képviseletet. 2011-től megkezdtük Magyarországon Powery saját márkás termékek forgalmazását.

Irány az akkuk.hu

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

4home visszaküldés – infok itt!

Az Akkuk.hu ezek terén nem ismer lehetetlent!