in ,

A vérehulló fecskefű ecsetelő ára – segítünk!

A vérehulló fecskefű ecsetelő ára – A Herbatica segít nekünk!

A Vérrehulló fecskefű az egyik legértékesebb kozmetikai termék a bőrproblémák leküzdésére. Olyan értékes anyagokat tartalmaz, mint a Lándzsás útifű lé és a Bajkál gyógynövények, amelyek közé tartozik a menta, a gyermekláncfű, az fekete áfonya és az vörös áfonya, a Rhodiola rosea, a közönséges cickafark, a kakukkfű, az orbáncfű, a csalán, a körömvirág. Aki a tyúk szemölcsre terméket keres, ez a termék a megoldás. -írja a Herbatica.

A tyúk szemölcsökre gyakorolt ​​hatásairól sok éve tudunk. Az amygdala hasonló módon működik. A celandin készítmények azonban sokkal könnyebben beszerezhetők. A kivonat tisztításra és bőrápolásra is hasznos.

A lándzsás útifű lé részt vesz a különböző eredetű bőrhibák elleni küzdelemben, míg a Bajkál gyógynövények keveréke hozzájárul a bőr megnyugtatásához és puhításához.

A vérrehulló fecskefű tisztítja a vért és segíti annak kialakulását. Súlyos májbetegségek esetén is megbízható segítség, különösen frissen használva. Sikeres a vese- és epehólyag -betegségek kezelésében is. A népi gyógyászatban aranyér, végbélégés, égő és csípő vizelés és fülzúgás kezelésére is használják.

Használat módja:

Műanyag pálcika segítségével vigye fel a készítményt a problémás bőrre majd hagyja hatni – az arcon és a nyakon 7-10 percig, a testen 10-12 percig. Amennyiben a kezelni kívánt terület nagyobb, használjon fültisztító pálcikát.

Bővebb – A vérehulló fecskefű ecsetelő ára

Szólj hozzá!
Taragüi, Selecta, Rosamonte, Campesino mate tea

Miért ajánlott teát inni a húgyúti gyulladásra? Segítünk!

Mire jó az édesgyökér? Íme az édesgyökér főbb hatásai és előnyei